Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opvoed ondersteuning

Vind u opvoeden lastig? U probeert van alles maar uw kind luistert niet? Het opvoeden van kinderen is een stuk lastiger dan het lijkt. Zeker in situaties waarbij ouders zelf geen goed voorbeeld hebben gehad. Speciaal voor ouders die moeite hebben met de opvoeding van hun kind(eren) is er de opvoed ondersteuning van Optimum Zorg.

Speciaal voor migrantenouders

Ander land, andere gewoontes. Als ouder in een nieuw land kan het extra lastig zijn om te wennen aan de normen en waarden van een nieuwe samenleving. U kunt ook niet meer terugvallen op opvattingen, gewoontes en hulpbronnen van het thuisland. Speciaal voor u kan opvoed ondersteuning uitkomst bieden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze ondersteuning bestaat uit het zoeken naar nieuwe handelingsperspectieven zodat u deze kunt gebruiken in de omgang met uw kinderen. Wij maken voor inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn en kunnen u helpen met het aanmelden bij de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen wij u helpen met de communicatie tussen u en uw kinderen en eventueel met andere instanties zoals school.

Doel van opvoed ondersteuning

Met opvoed ondersteuning zorgen wij voor een stabiele gezinssituatie zodat uw kinderen zich thuisvoelen in Nederland en volwaardig mee kunnen draaien in onze maatschappij. Dit voorkomt escalaties en ongewenste situaties.

Waarom opvoed ondersteuning van Optimum zorg?

Optimum Zorg is een multicultureel team van zorg professionals waarvan de medewerkers zowel een Nederlandse als migratieachtergrond hebben. Zo kunnen wij u de begeleiding altijd in uw eigen taal verzorgen. Onze medewerkers zijn jong, enthousiast en ambitieus en zijn zowel op MBO als op HBO niveau opgeleid. Bij Optimum Zorg bent u verzekerd van de juiste hulp! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming course. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue